Pui cu sos de rosii si usturoi

de Lau in Pui, 26 Iun 2014 | 2951 vizualizari

 

O mancare simpla dar tare gustoasa:)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • rozmarin
  • ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 4 rosii
  • 5 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii si usturoi:

Pulpele de pui le spalam,le asezam intr-un vas termorezistent,le stropim cu putin ulei dupa care le condimentam cu sare,piper,boaia de ardei,adaugam vinul,2 catei de usturoi taiati in cuburi.crengute de rozmarin,acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 20 min.

Luam folia si mai lasam cca 5 min,

Intre timp spalam rosiile si le tocam marunt(cu ajutorul robotului)adaugam usturoiul pisat si amestecat cu ulei(ca la mujdei)sare,piper,busuioc uscat,zaharul si amestecam bine.

Scoatem tava de la cuptor adaugam sosul de rosii si acoperim cu folie de aluminiu si dam din nou la cuptor cca 5 min dupa care luam folia si mai lasam cca 10 min pana se rumesc putin pulpele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui